Idea Home Stúdió
Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül és mi segítünk megtalálni a tökéletes nyílászárót otthonába.
  • Írja le a termék nevét, a nyílászárók méretét és a darabszámot.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
4026 Debrecen, Csók utca 1. (Útvonal ide)
52/ 794-413 (Hívás)
Kövessen minket Facebook-on:
Meister falburkolatok - Idea Home Stúdió
16684
page-template-default,page,page-id-16684,page-parent,page-child,parent-pageid-16595,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Meister falburkolatok

A MEISTER falpanelek kiemelkedő német minőséggel garantálják otthonának egyedi megjelenését hosszú éveken át. A MEISTER falburkolatok felhelyezése egyszerűbb mint egy festés és közel sem jár olyan porral és piszokkal. Tisztítható, így évekkel később is ugyanolyan friss és tiszta érzést kelt amikor ránéz, mint a felrakás utáni napokban. A vízálló falpanelekkel fürdőszobáját is felújíthatja anélkül, hogy a csempét le kellene vernie a falról.
Némelyik MEISTER falpanel típus többféleképpen is összeszerelhető a falon, így akármikor új megjelenést adhat a helyiségnek nagy átalakítási munkálatok nélkül.

3D FALPANEL

A MEISTER SP 300 falpanel tökéletes választás azoknak, akik a valóban egyedi megoldásokat kedvelik, ugyanis az SP 300 falpanel többféle módon is feltehető a falra. A dupla nút segítségével a falpaneleket kétféle magassági pozícióba állíthatja, a három különböző falpanel szélesség miatt pedig nem csak síkban, hanem akár egymástól különböző távolságokra is összeszerelheti. Így egyes panelek kiemelkednek a fal síkjából, ezzel háromdimenziós hatást érve el.

Falburkoló extra funkciókkal

A MEISTER SP 400 funkciós falburkoló panel attól különleges, hogy polcokat, kampókat, tárolókat és akár világítótesteket is elhelyezhet benne FÚRÁS NÉLKÜL. Ugyanis két falpanel között egy alumínium sín található amiben szabadon helyezheti el ezeket a kiegészítőket.

Meister tervező

A Meister falpanelek gyártója lehetővé tette, hogy ne csak elképzelje, meg is tervezze otthonát, munkahelyét a Meister falpanelekkel. Oldalunkba beintegráltuk ezt a tervező rendszert, így Önnek is kényelmesen elérhetővé vállt a rendszer.

Tipp:
A tervezőben erre: az ikonra kattintva kimentheti az összeállított koncepciót, így gyorsabb és pontosabb segítséget tudunk nyújtani Önnek a stúdiónkban.
Amennyiben nem a falpanel tervező jelenik meg, kattintson a Gallery feliratra és ott válassza ki a harmadik, második oldalon a harmadik illetve hatodik képet valamelyikét.

Ingyenes tanácsadás és helyszíni felmérés.
Hívjon minket bizalommal a +36 70 384 8496 telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot.