Idea Home Stúdió
Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül és mi segítünk megtalálni a tökéletes nyílászárót otthonába.
  • Írja le a termék nevét, a nyílászárók méretét és a darabszámot.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
4026 Debrecen, Csók utca 1. (Útvonal ide)
52/ 794-413 (Hívás)
Kövessen minket Facebook-on:
Falpanelek és bútorfrontok - Idea Home Stúdió
16595
page-template-default,page,page-id-16595,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Falpanelek és bútorfrontok

Vége az egyhangúságnak! Felejtse el a tapétát és a festett falat! Varázsolja otthonát különlegessé falpanellel és egyedi bútorfrontokkal. Ez az új megközelítés új lehetőségeket hoz a lakberendezésben és önkifejezésben.
Egy szoba hangulatát nagyban befolyásolja a fal megjelenése, színe. A nálunk kapható falburkolók mindenféle stílusba beilleszthetőek.

Meister falburkolatok

Válasszon Mesiter falburkolatot a tartós és szép falakért. Könnyen takarítható, ráadásul nem kell néhány évente frissíteni, mert elhasználódott.

Kerma bőr falburkolatok

Díszítse a falakat a dekoratív, hő- és hangszigetelő bőr falpanelekkel. A különböző színek és méretek kombinációjával izgalmassá teszi a falakat.

Imodifa 3D falpanel és bútorfront

Különleges formák és minták a lakás minden pontján. Válasszon Imodifa DEEP mintát és vigye tovább a bútoraira is a falpanel tökéletes megjelenését.