Idea Home Stúdió
Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül és mi segítünk megtalálni a tökéletes nyílászárót otthonába.
  • Írja le a termék nevét, a nyílászárók méretét és a darabszámot.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
4026 Debrecen, Csók utca 1. (Útvonal ide)
52/ 794-413 (Hívás)
Kövessen minket Facebook-on:
Ajtók széles választéka | Idea Home Stúdió Debrecen
15614
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15614,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ajtók

Legyen szó beltéri vagy akár kültéri ajtóról nálunk biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Az Idea Home Stúdió széled választékkal várja Önt ajtók tekintetében. Ajtóink megrendelésre és méretre készülnek, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonába.

Egy beltéri ajtónál manapság már kevés, ha tökéletesen ellátja a feladatát, hiszen dekorációs elemként is illeszkednie kell a lakás enteriőrjébe – így még összetettebb feladat megtalálni a megfelelőt. A választék pedig szinte kimeríthetetlen: megjelenését, stílusát, színvilágát és persze az árát figyelembe véve, számtalan variáció lehetséges. Stúdiónkban szakértőink segítenek Önnek megtalálni a megfelelő beltéri ajtót, amely tökéletes lakberendezési eleme lesz otthonának.
Egy bejárati ajtónál első a biztonság, ezért olyan bejárati ajtót érdemes választani, amely véd a betörések és a rongálások ellen. Fontos, hogy tartós és masszív legyen, de ezeken túl illeszkedjen otthona megjelenéséhez, jó érzés legyen ránézni minden egyes alkalommal amikor Ön hazamegy. A Prime 55 kültéri ajtókkal biztonságban érezheti magát.

A meglévő adottságok, a költségkeret jelentősen befolyásolhatja a döntést sok tekintetben, de ajtók tekintetében nem érdemes spórolni, hiszen ezeket évekig nézzük, jó választás esetén a lakás díszeivé válnak.

Az Idea Home Stúdió szakképzett munkatársai mindenben az Ön rendelkezésére állnak, hogy megtalálja a saját szempontjaival és ízlésével leginkább harmonizáló ajtót. Kínálatunk mind minőség, mind ár szempontjából széles skálán mozog.

Miután Ön kiválasztotta a megfelelő felületet, színt, dizájnt kollégáink a helyszínen felmérik az ajtónyílások méreteit – amennyiben Ön igényt tart erre -, így elkerülhető a pontatlan méret alapján történő gyártás. Felmérő kollégáink a helyszínen további  szaktanácsod tudnak adni.

Full ajtók

Minden egyes Full ajtó megrendelésre és méretre készül a vásárló igényeinek kielégítésére.

Full laminált ajtók
Laminált ajtók
FULL furnéros ajtók
Furnéros
Full Dekodur ajtók
Dekodur
FULL festett ajtók
Festett

Imodifa beltéri ajtók

Kézzel gyártott, egyedi beltéri ajtók három szóban összefoglalva: MODERN. FORMABONTÓ. IMPULZÍV.

Deep
Classic

Prime 55 kültéri ajtók

A Prime 55 kültéri ajtók biztonságos ajtók, megfizethető áron.

Wulkan
Hermes
Kronos
Apollo
Ceres
Zeus
Notos
Ingyenes tanácsadás és helyszíni felmérés.
Hívjon minket bizalommal a +36 70 384 8496 telefonszámon, vagy kérjen ajánlatot.